اجراکننده تاسیسات و لوله کشی ساختمان
مجری انواع لوله کشی (آب وفاضلاب,موتورخانه,گرمایش از کف,شوفاژ,و...)./رفع هرگونه نم درساختمان و بنایی

 

لوله کشی ابتدایی و نصب شیرآلات و توالت فرنگی

نصب انواع والهنگ و سیفون دیواری توکار




ارسال توسط نویسنده وبلاگ

 

نصب والهنگ در دو مرحله صورت میگیرد که ابتدا با نصب استراکچر در مراحل ابتدایی ساختمان و قرار دادن لوازم و متعلقات در دیوار و تنظیم دقیق به مرحله اخر و بعد از کاشیکاری و تکمیل ساختمان موکول میشود که والهنگ نصب و آماده استفاده میشود




ارسال توسط نویسنده وبلاگ
لوله ها را می توان به انواع مختلف از نظر جنس ، کاربرد و نحوه اتصالات دسته بندی نمود . لوله هایی که در سیستم آبرسانی و فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرد به شرح ذیل می باشد:
لوله های گالوانیزه
لوله های گالوانیزه خود به دو دسته تقسیم می شوند : لوله های فولادی گالوانیزه و لوله های آهنی گالوانیزه این دو نوع در بازار به لوله های آهنی سفید معروفند عموماً بین این دو فرقی گذاشته نمی شود ،در صورتیکه لوله های فولادی گالوانیزه در مقایسه با نوع آهنی آن سبک تر و براق تر هستند.
لوله های چدنی
جنس این لوله ها از چدن ریخته گری است و بر حسب نوع کاربرد آنها انواع و مقدار آلیاژ ، شکل و طول لوله ،‌نوع اتصالات آنها با هم متفاوت هستندو اغلب در سیستم لوله کشی فاضلاب استفاده می شوند.
لوله های پلاستیکی
لوله های پنج لایه
در تاسیسات لوله کی ساختمان خوردگی و رسوب در لوله های فلزی خسارات و مشکلاتی را بوجود می آورد . برای حل این مشکل تا کنون تلاشهای زیادی صورت گرفته است .استفاده ازآلیاژهای مختلف با پوشش گوناگون از راه حل هایی است که تا کنون برای افزایش مقاومت فلز در برابر خوردگی به کار رفته است بی آنکه هیچ یک پاسخی قطعی به مشکل بدهند.
یکی دیگر از راه هایی که برای پرهیز از مشکلات لوله های فلزی پیشنهاد شده است استفاده از لوله های پلیمری است اما به کارگیری این لوله ها در عمل نشان داده که اگر چه جایگزینی فلز با پلاستیک مسله خوردگی و پوسیدگی لوله را حل می کند اما مشکلات دیگری را باعث می شود که پیش از آن وجود نداشت از جمله نفوذ اکسیژن ، محدودیت در تحمل فشار یا دمای بالا ، ضریب انبساط زیاد و ...
در این شرایط گروهی از دانشمندان به تلفیق فلز و پلیمر توجه کردند . به عنوان مثال سوپر پایپ نقطه اوج همین تکنولوژی است . تلفیقی هوشمندانه که حاصل آن لوله ای است پنج لایه شامل یک لوله آلومینیومی ، دو لایه پلیمر و دو لایه چسب مخصوص – که مقاومت در برابر خوردگی ، زنگ زدگی ، رسوب و پوسیدگی را از لوله های پلیمری و توان تحمل حرارت مداوم ، فشار بالا و نفوذ ناپذیری را از لوله های فلزی به ارث برده است . سوپر پایپ آخرین دستاورد تکنولوژی است هک برای تمام تاسیسات ساختمان قابل استفاده است و حتی در بدترین شرایط صد سال عمر می کند.
 

انواع لوله گالوانیزه

لوله های فولادی گالوانیزه
این نوع لوله ها گاهی برای تخلیه فاضلاب لوازم بهداشتی کوچک به کار برده می شود ولی مورد استفاده اصلی آنها برای تهویه است . جنس این لوله ها از فولاد نرمی است که در ساختن آن ورقه فولاد را با فشار داخل قالب عبور داده درز آن را جوش می دهند و سپس آنها را جهت افزایش مقاومت در برابر اسیدها و زنگ زدگیها در یک وان آبکاری روی اندود (گالوانیزه) می کنند . این نوع لوله ها نسبت به نوع آهنی در برابر اسیدها مقاومت کمتری دارند و کلیه اسیدهایی که برای چدن مضر می باشند فولاد گالوانیزه را هم خراب می کنند .
لوله های آهنی گالوانیزه
جنس این لوله ها از آهن سفید نورد شده است که درز آن توسط دستگاه های درز جوش بهم جوش داده می شود و سپس لوله را در فلز روی مذاب فرو می برند . به همین علت آنها را لوله های با درز نیز می گویند . این نوع لوله ها از رنگ تیره و خاکستریشان شناخته می شوند .و عموماً به دو صورت سبک و متوسط تولید می شوند .
کلیه لوله های فولادی و آهنی گالوانیزه در شاخه های 6 متری و دو سر دنده با قططر اینچ تا 8 اینچ تولید می گردند . قر این لوله ها معمولاً‌قطر اسمی است که بزرگتر از قطر داخلی و کوچکتر از قطر خارجی است .
همچنین در بازار این لوله ها را بر اساس نمره می شناسند . لوله های گالوانیزه نیز به وسیله دنده پیچی به یکدیگر وصل و توسط مواد مناسب آب بندی می شوند .
نکته : از اتصال این لوله ها به روش جوشکاری باید پرهیز نمود زیرا بر اثر حرارت ناشی از جوشکاری و سوختن روکش گالوانیزه (آلیاژ روی) دود غلیظ و سفیدی تولید می شود که محیط کار را آلوده می نماید و تنفس آن ایجاد مسمومیت کرده و موجب آسیب دیدن دستگاه تنفسی می شود .
 

انواع لوله چدنی

جنس این لوله ها از چدن ریخته گری است و بر حسب نوع کاربرد آنها انواع و مقدار آلیاژ ، شکل و طول لوله ،‌نوع اتصالات آنها با هم متفاوت هستندو اغلب در سیستم لوله کشی فاضلاب استفاده می شوند .
لوله های چدنی که در سیستم لوله کشی فاضلاب به کار می رود :
سرتوپی (یک سرتوپی – دو سرتوپی)
دو سر تخت
مزایای لوله های چدنی
در برابر فشار وارده به جداره های خارجی دارای مقاومت و استحکام خوبی هستند
فرسودگی این لوله ها کمتر از لوله های فلزی است
می توان براحتی از دستگاه تراکم هوا جهت باز کردن و رفع گرفتگی لوله استفاده نمود
قیمت لوله های چدنی نسبت به لوله های آهنی ارزانتر است
معایب لوله های چدنی
نصب لوله های چدنی نسبت به لوله های آهنی کنتدتر انجام می شود
لوله های چدنی به علت تاثیر مواد شیمیایی موجود در فاضلاب زنگ می زنند و جلوگیری از زنگ زدگی آنها میسر نمی باشد
داشتن وزن زیاد قطعات و کثر اتصالات و در نتیجه زیاد پیوند از معایب دیگر لوله های چدنی می باشد
مقایسه لوله چدنی توپی دار و سر تخت
قابلیت تحمل فشار لوله های سرتخت بیشتر است
لوله های سر تخت به دلیل نداشتن مادگی و لبه های قیطانی و وزن و ضخامت کمتر و نوع پیوند کاربرد بیشتری دارند
لوله های سرتخت به دلیل خاصیت الاستیکی نوع پیوند آن تغییر حرارت بیشتری را نسبت به لوله های دیگر تحمل می کند

لوله های پنج لایه

در تاسیسات لوله کی ساختمان خوردگی و رسوب در لوله های فلزی خسارات و مشکلاتی را بوجود می آورد . برای حل این مشکل تا کنون تلاشهای زیادی صورت گرفته است .استفاده ازآلیاژهای مختلف با پوشش گوناگون از راه حل هایی است که تا کنون برای افزایش مقاومت فلز در برابر خوردگی به کار رفته است بی آنکه هیچ یک پاسخی قطعی به مشکل بدهند .
یکی دیگر از راه هایی که برای پرهیز از مشکلات لوله های فلزی پیشنهاد شده است استفاده از لوله های پلیمری است اما به کارگیری این لوله ها در عمل نشان داده که اگر چه جایگزینی فلز با پلاستیک مسله خوردگی و پوسیدگی لوله را حل می کند اما مشکلات دیگری را باعث می شود که پیش از آن وجود نداشت از جمله نفوذ اکسیژن ، محدودیت در تحمل فشار یا دمای بالا ، ضریب انبساط زیاد و … .
در این شرایط گروهی از دانشمندان به تلفیق فلز و پلیمر توجه کردند . به عنوان مثال سوپر پایپ نقطه اوج همین تکنولوژی است . تلفیقی هوشمندانه که حاصل آن لوله ای است پنج لایه شامل یک لوله آلومینیومی ، دو لایه پلیمر و دو لایه چسب مخصوص – که مقاومت در برابر خوردگی ، زنگ زدگی ، رسوب و پوسیدگی را از لوله های پلیمری و توان تحمل حرارت مداوم ، فشار بالا و نفوذ ناپذیری را از لوله های فلزی به ارث برده است . سوپر پایپ آخرین دستاورد تکنولوژی است هک برای تمام تاسیسات ساختمان قابل استفاده است و حتی در بدترین شرایط صد سال عمر می کند .
جدول مقایسه ای سوپر پایپ

  فلزی پلیمری سوپر پایپ
خورندگی از داخل یا خارج بلی خیر خیر
رسوب پذیری بلی خیر خیر
تحمل دما و فشار بالا بلی خیر بلی
فریب انبساط طوری کم زیاد کم
نفوذ اکسیژن خیر بلی خیر
مقاومت مکانیکی خوب کم خوب
شکل پذیری بلی خیر بلی
وزن سنگین سبک سبک
سرعت نصب کم زیاد زیاد


ساختار لوله های سوپر پایپ
یک لوله آلومینیمی با جوش طولی اولتراسونیک ،‌بدنه اصلی سوپر پایپ را تشکیل می دهد . این لایه فلزی مقاومت در برابر فشار ، حرارت و نفوذ اکسیژن را تامین می کند . در لایه های داخلی و بیرونی سوپر پایپ به جای پلی اتیلن مشبک (PEX) از پلیمر جدید PEOC استفاده می شود که عمر این پلیمر در شرایط سخت کاری و در فشار و دمای بالا حتی با ضریب اطمینان 5/2 بیش از 400 سال است . لایه های فلزی و پلیمر طی فرآیندی توسط دو لایه چسب مخصوص با هم تلفیق می شوند .
مزایای لوله های پنج لایه

زنگ نمی زند ، رسوب نمی گیرد و هرگز نمی پوسد
به راحتی خم می شود و شکل می پذیرد
نصب آن سریع ، آسان و بدون ضایعات می باشد
بسیار سبک و حمل و نقل آن آسان است
عدم امکان نفوذ اکسیژن به لوله و جلویگری از لجن زدگی و تغییر رنگ آب
ضریب انبساط طولی بسیار ناچیز
افت فشار بسیار ناچیز بدلیل هموار بودن سطح داخل لوله
مقاوم در برابر ضربه و مواد شیمیایی
مقاوم در برابر فشار به علت جوش طولی آلومینیوم
در لوله کشی توکار مطمئن و در نصب روکار زیبا است
توان تحمل حرارت مداوم
 

 




ارسال توسط نویسنده وبلاگ

 

یك رادیاتور ایده‌آل وی‍ژگیهای زیر را دارد : 1 ) مصرف کم انرژی و راندمان بالا
2 ) بیشترین ظرفیت حرارتی در كمترین فضای ممكن
3 ) ماند حرارتی بهینه
4 ) سازگاری رادیاتور با فضای مورد نیاز گرمایش و مهمتر از آن همخوانی رادیاتور و سیستم تولید گرما

سایر پارامترهای مهم برای خرید یک رادیاتور :

 1) شكل ظاهری و زیبایی رادیاتور
2 ) كیفیت رنگ
3 ) مقاومت مكانیكی
4 ) مقاومت در برابر خوردگی
5 ) طول عمربالا
6 ) داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز
7 ) كیفیت پرداخت سطح نهایی
8 ) نوع اتصالات و سهولت در نصب
9 ) قیمت مناسب
10 ) پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض در صورت پوسیدگی و خوردگی
همیشه به این نکته توجه کنید کالایی که گارانتی زیادی به مصرف کننده می دهد نشان دهنده عمر و ماندگاری و کیفیت بالای کالا می باشد
انتظارات امروز از یک رادیاتور :
1 ) سرعت پاسخ بالا، رفتار دینامیكی بهینه
2 ) دمای سطحی بالا برای حداکثر توان تشعشعی
3 ) زمان پایین برای گرمایش محیط
4 ) حداکثر توانایی گرمایی در هر مکان و در هر میزان عملکرد
5 ) راندمان بالا
6 ) حداکثر توانایی گرمایی در هر
7 ) رفتار دینامیکی بهینه
8 ) راندمان بالا
9 ) گرمایش مناسب در زمان عملکرد متوسط


 

 

 




ارسال توسط نویسنده وبلاگ

در سیستم های آبرسانی شهری،مخازن توزیع یا مخازن سرویس برای مقاصدی چون ذخیره سازی آب،متعادل سازی جریان یكنواخت تغذیه (ورودی)وجریان نایكنواخت مصرف (خروجی) ونیز تامین ومتعادل سازی، فشار طراحی واحداث می شوند .نظر به اینكه بخش قابل توجهی از هزینه های پروژه های آبرسانی شهری را احداث خازن تشكیل می دهد مهندس طراح باید اطلاعات كافی از اهداف ،تاسیسات ، ظرفیت بهینه وعملكردئ این مخازن داشته باشد . در این بخش ابتدا انواع وویژگیهای مخازن سپس محاسبات ظرفیت آنها و در پایان جانمایی وتحلیل هیدرولیكی سیستمهای دارای یك یا چند مخرن مورد بحث قرار می گیرند.


مخازن ازنظر موقعیت نسبت به سطح زمین به دو دسته تقسیم می شوند :

1- مخزن زمینی كه در روی زمین به صورت مدفون یانیمه مدفون ساخته میشود.
2- مخزن پایه دار با هوایی كه در روی پایه قرار می گیرد.

مخازن توزیع ازنظر موقعیت نسبت به سطح منطقه مصرف كنندگان به طور كلی به دودسته تقسیم می شوند :

1- مخزن سطحی كه اختلاف ارتفاع چندانی باسطح منطقه مصرف كنندگان ندارد ومعمولا درسطح زمین مستقر می شود.

2- مخزن مرتفع كه بالاتر ازسطح منطقه مصرف كنندگان توسط پایه های بتنی با فلزی (به صورت مخزن پایه دار یا هوایی) ویاتپه ماهورهای داخل واطراف شهر (به صورت مخرن زمینی ) تامین می شود شكل 1-1انواع مخازن فلزی پایه داررانشان می دهد .

مخازن از لحاظ شكل هندسی معمولا به دومنطقه مخازن استوانه ای ومخازن مكعب مستطیلی تقسیم می شوند .از لحاظ برنامه ریزی بهره برداری مخازن به صورت دوقلو ساخته می شوند . به عنوان مثال به جای ساخت یك مخ زن 6000 متر مكعبی دومخزن 3000 متر مكعبی دركنار هم ویا چسبیده به یكدیگر ساخته می شود.

تغذیه وبرداشت آب از هر مخرن ممكن اسثت با دولوله مجزا ویا یك لوله مشترك صورت پذیرد.درشرایطی كه تغذیه وبرداشت آب توسط یك لوله انجام گیرد .مخزن را شناور روی سیستم می نامند . مخزنی كه ارتفاع بلندی آن از قطرش بیشتر باشد لوله قائم نامیده می شود .

وقتی كه شبكه توزیع آب را با نیروی ثقلی از مخازن توزیع دریافت كند شبكه ثقلی نامیده می شود . بنابراین هر شبكه ثقلی باید مجهز به مخازن مرتع باشد تا آب بتواند به طور ثقلی در شبكه جریان یابد.برای برقراری جریان آب در شبكه ای كه مجهز به مخزن مرتفع نیست از پمپ استفاده می شود واین نوع شبكه را شبكه پمپاژ شده می نامند . شبكه ای كه برای جریان آب درآن از مخزن مرتفع وپمپاژتواما استفاده شود . شبكه ثقلی – پمپاژ شده نامیده می شود .

مخازن توزیع برای اهداف مختلفی درشبكه های توزیع طراحی واجرا می شوند كه این اهداف عبارتند از :

1- به منظور ذخیره سازی آب

الف- ذخیره آتش نشانی ، دسترسی فوری به مقدار زیاد آب برای آتش نشانی ایمنی جامعه را افزایش داده وموجب كاهش نرخ بیمه آتش سوزی می شود .

ب- ذخیره متعادل سازی :پمپ ها وتصفیه خانه معمولا یكنواخت بهره برداری می شوندولذا دبی خروجی آنها تقریبا ثابت است .درصورتی كه مصرف در شبكه های توزیع تحت تاثیر نوسانات لحظه ای قرار دارد . ذخیره متعادل سازی درمواقع كم بودن مصرف در شبكه مازاد آب را ذخیره ودرمواقع زیاد بودن مصرف مازاد نیاز را تامین میكند .

ج- ذخیره اضطراری :ذخیره كافی آب در سیستم تامین آب شبكه را درم واقع قطع انتقال آب از منبع تضمین می كند .

2- به منظور تامین فشار

الف- متعادل سازی فشار در سیستم توزیع استقرار مخازن مرتفع درنقاط پرمصرف، منجر به كاهش نوسان های فشار ناشی از نوسانهای مصرف می شود .

ب- افزایش فشار در نقاط دوردست : استقرار مخازن توزیع درنقاط دور از ایستگاههای پمپاژ یا خطوط اصلی به اصلاح فشار شبكه در آن مناطق منجر می شود . چنین اصلاحی را می توان با پمپ های تقویتی نیز انجام داد .
ج- متعادل سازی هد روی پمپ : استقرار مخزن مرتفع نزدیك به ایستگاههای پمپاژ منجرذ به یكنواخت تر شدن پمپاژ می شودوانتخاب پمپ ها وبهره برداری از آنها را در بالاترین كارایی میسر می سازد.

 

 




ارسال توسط نویسنده وبلاگ


با توجه به استفاده روز افزون از لوله‏ های پلاستیکی در تأسیسات صنعتی و ساختمان‏های کشور و تولید و توزیع انواع مختلف لوله‏ های پلاستیکی با نام‏ها و جنس‏های مختلف به موازات توسعه صنعت پتروشیمی، انتخاب و خرید بهترین و مناسب ترین نوع لوله‏ی پلاستیکی برای یک کاربرد خاص آسان نمی‏باشد و نیازمند مطالعه و شناخت انواع معمول این لوله‏هاست.
انواع لوله های پلاستیکیدر این مجموعه کلیه مزایا و معایب لوله‏ های پلاستیکی بیان گردیده و خواننده با معمول‏ترین انواع لوله‏های پلاستیکی مصرفی در صنعت تأسیسات و موارد کاربردشان آشنا می‏شود.
بکارگیری لوله‏ های پلاستیکی در تأسیسات به اواسط دهه‏ی 1930 میلادی برمی‏گردد. در آن زمان برای اولین بار آلمان‏ها از لوله‏ های پلاستیکی برای سیستم‏های تخلیه فاضلاب استفاده کردند. بعدها شناخت هر جه بیشتر معایب و نقاط ضعف لوله‏های فلزی باعث گردید تا لوله‏های پلاستیکی به مرور زمان و در بسیاری موارد جایگزین لوله‏های فلزی گردند.
از مهمترین معایب لوله‏ های فلزی می‏توان به خوردگی، رسوب‏گیری سطوح داخلی، وزن زیاد، حمل و نقل و نصب مشکل آن‏ها (در مقایسه با لوله‏های پلاستیکی) اشاره نمود.
لوله‏های پلاستیکی نیز اگرچه دارای معایب و مشکلات خاص خود می‏باشند اما انواع خاصی از آن‏ها برای کاربردهای خاصی از آن‏ها برای کاربردهای خاصی مناسب‏ترین انتخاب می‏باشند و ضمناً با توجه به پیشرفت‏های روز‏افزون در دانش و فن‏آوری صنایع پتروشیمی و علوم مهندسی پلیمر روشهایی برای مقاوم‎سازی و کیفیت بخشی به لوله‏های پلاستیکی و برطرف‏سازی عیوبشان ابداع گردیده که بسیار موثر بوده‏اند و هم اکنون نیز تحقیقات گسترده‏ای در زمینه و همچنین تولید پلاستیک‏ها و پلیمرهای جدید به ویژه پلیمرهای کامپوزیتی برای تولید لوله‏های صنعتی در حال انجام است.
پلاستیک‏ها مواد دست‏ساز بشر هستند که پایه‏ی اصلی آن‏ها پلیمرهای آلی می‏باشد و از تنوع فراوانی برخوردارند. اصولاً پلاستیک‏ها را براساس رفتارشان در برابر حرارت به دو دسته کلی تقسیم‏بندی می‏کنند که عبارتند از:


1- ترموپلاستیک‏ها (Thermoplastics).
2- ترموست‏ها (Thermosets).

بطور کلی ترموپلاستیک‏ها در درجه حرارت معمولی محیط جامد بوده و با افزایش درجه حرارت نرم و شکل‏پذیر می‏شوند. آن‏ها را می‏توان با اعمال حرارت تغییر شکل داد و مجدداً به شکل اولیه بازگرداند غالب مواد بکار رونده در ساخت لوله‏های پلاستیکی از نوع ترموپلاستیک‏ها هستند که از جمله می‏توان به پلی‏پروپیلن (p.p)، پی‏وی‏سی (PVC) یا پلی‏اتیلن (PE) اشاره نمود. اما ترموست‏ها مواد نسبتاً تردی می‏باشند. بطوریکه براحتی نمی‏توان آن‏ها را حتی با اعمال حرارت تغییر شکل داد. آن‏ها یکبار برای همیشه شکل داده می‏شوند و شکل تغییرناپذیر و ثابت خود را حفظ می‏کنند.

 

 




ارسال توسط نویسنده وبلاگ

 

۱-ضریب انبسلط طولی بسیارپایین

۲-مقاومت دربرابرخوردگی-پوسیدگی ورسوب پذیری

۳-افت فشارپایین

۴-مقاومت دربرابرفشارودما

۵-ضریب هدایت حرارتی مناسب

۶-وزن کم وجابجایی آسان

۷-شکل پذیری بالاوسرعت وسهولت درنصب

۸-کاهش میزان اتصالات مصرفی

۹-کاهش میزان ضایعات لوله

۱۰-عدم نفوذنوراکسیژن واشعه ماورابنفش

۱۱-رعایت بهداشت وعدم تغییررنگ وبوی آب

۱۲-عدم ایجادسروصدای ناخواسته هنگام عبور آب

۱۳-مقاومت دربرابرزلزله

۱۴-مقاومت دربرابربسیاری ازموادشیمیایی واسیدها

۱۵-نیازبه عایق کاری کمتر

۱۶-عمرطولانی واقتصادی بودن

 




ارسال توسط نویسنده وبلاگ

                                     آشنايي و راهبري اوليه تجهيزات موتورخانه

                    

                                                        تابلو برق

                         از جمله شامل فيوزهای برق مشعل، پمپها و درصورت لزوم ... می باشد
 

 

                                                              دیگ

که محل گرم کردن آب برگشتی از رادیاتورها و منبع گرم کننده آب مصرفی(منبع ایستاده کویل دار یا منبع
                                            دوجداره افقی)می باشد

                       

                                                           مشعل گازی

                      که توليد آتش مورد نياز برای گرم کردن آب داخل دیگ را برعهده دارد

 

                                                           کليد ریست مشعل
هنگامی که به دلایلی از جمله قطع موقت گاز ، برق یا ... مشعل خاموش و غير فعال شده و کليد مذکور به
                 رنگ قرمز در آید با فشار دادن آن مجدداً مشعل روشن و فعال خواهد شد

تذکر : چنانچه در مدت کوتاهی بيش از دو تا سه مرتبه نياز به عمليات مذکور گردد دیگر کليد ریست را فشار

نداده و بایستی به سرویس کار مراجعه نموده تا شخص مربوطه به رفع عيب آن اقدام نماید

 

                                                                 دودکش

                        برای تخليه گازهای حاصل از آتش مشعل به هوای آزاد خارج از ساختمان

 

                                                          دریچه بازدید روی دیگ

                              برای رویت وضعيت آتش توليد شده از مشعل در داخل دیگ

 

 1)ترموستات دیگ : برای برای تنظيم دمای آب داخل دیگ که چنانچه دمای آب به دمای تعيين شده روی

 ترموستات برسد مشعل قطع نموده و تازمانيکه دمای آب از تنظيمی ترموستات پایين ترنياید فرمان روشن
  شدن را به مشعل نمی دهد

2)شير اطمينان دیگ : در صورتيکه دمای آب داخل دیگ به هر دليلی بيش از حد تحمل دیگ بالا رود این )

 شير فعال شده و آب را خارج نموده تا دیگ نترکد

معمولاً دمای تعيين شده در تابستان ٦٠ تا ٦٥ درجه سانتيگراد و در زمستان ٧٥ تا ٨٠ درجه سانتی گراد بوده
که البته در صورت ضرورت یا عدم آن ، این درجه ها تا حد مجاز (دمای بالاتر با توجه قابليت تجهيزات ، نهایتاً ٥
تا درجه ١٠ و دمای پایين تر با توجه به نياز) قابل تغيير است
منابع زير با روشهای ذیل با استفاده از آب دیگ ، آب گرم مصرفی را مهيا می کنند

 

1 )منبع ایستاده کویل دار : آب گرم دیگ از طریق لوله به داخل کویل مسی مستغرق در آب مصرفی موجود در )

مبنع فرستاده و و از طریق لوله مجدداً جهت گرم شدن به دیگ برگشته تا با این گردش مستمر ، آب گرم
مصرفی مهيا می گردد

 

٢)منبع دو جداره افقی : آب گرم دیگ از طریق لوله به جدار خارجی منبع فرستاده شده تا پس از تبادل )
حرارت با آب مصرفی موجود درجدار یا محفظه داخلی، آب گرم مصرفی مهيا شده و از طریق لوله مجدداً جهت
گرم شدن به دیگ برگشته تا این سيکل بسته بطور مستمر ادامه یابد

1):سمت راست ، لوله های رفت آب گرم مصرفی انشعابی از کلکتور تغذیه شده از آب منبع کویل دار یا )

دو جداره و سمت چپ ، لوله های رفت آب سرد مصرفی به هر واحد مستقل ساختمان

 

٢):لوله های برگشت آب گرم مصرفی از واحدهای ساختمان با کمک مکش و دهش پمپ برای برگشت آب )
به منبع کویل دار یا دو جداره و گردش مجدد سيکل

):کلکتور(جمع کننده و انشعاب دهنده) آب گرم رفت از دیگ(رنگ قرمز) : آب گرم شده برای رادیاتورها از )

دیگ به داخل کلکتور رفته و برای هر واحد مستقل ساختمان یک انشعاب لوله گرفته شده تا این آب از طریق
لوله مذکور به واحد مربوطه رفته و به طرف هر رادیاتور انشعاب پيدا کرده تا آب گرم ورودی به رادیاتورها را
تامين کند

 

داخل کلکتور رفته و جهت گرم شدن مجدد به دیگ وارد می شود و سيکل فوق الذکر مجدداً و مستمراً انجام
می گردد
هنگام زمستان شير فلکه های لوله های انشعابی اصلی رفت از دیگ به هریک از واحدها برای تامين آب گرم
رادیاتورهای آن در جهت خلاف عقربه های ساع ت باز شده و در تابستان برعکس در جهت عقربه های ساعت
بسته می شود
تذکر : شير فلکه لوله انشعابی به طرف منبع کویل دار یا دوجداره در تابستان و زمستان بایستی باز باشد
١):ترموستات دیگ )
٢):پمپ برگشت آب جمع آوری شده از رادیاتورها برای ورود به دیگ )
٣):ترموستات پمپ : زمانی که دمای آب برگشتی داخل لوله به دمای تعيين شده برای ترموستات برسد )
ترموستات به پمپ فرمان خاموش م یدهد و زمانی که دمای لوله به دمایی پایين تر از دمای تعيين شده برای
ترموستات برسد ترموستات مجدداً به پمپ فرمان روشن می دهد
تذکر : همواره دمای تعيين شده برای ترموستات پمپ ، ٥ درجه سانتيگراد پایين تر از دمای شده برای

ترموستات دیگ خواهد بود

 

 

 

                         نمونه ای از موتورخانه کار شده در شمال تهران

 

 

شرح خدمات گروه فنی برتر:::::::

تعمير و نگهداري موتورخانه
تعمير و نگهداري موتورخانه منازل
تعمير و نگهداري موتورخانه مجتمع هاي مسکوني
تعمير و نگهداري موتورخانه برج ها
تعمير و نگهداري موتورخانه ادارات        




ارسال توسط نویسنده وبلاگ

 ۱  ساختمان‌های مسکونی

رسیدن به آسایش حرارتی و مصرف کم یکی از مزایای سیستم گرمایش از کف می‌باشد. این سیستم توانسته با فراهم آوردن شرایط آسایش بی نظیر برای ساکنین یکی از سیستم‌های گرمایش محبوب در ساختمان‌های مسکونی باشد.

۲  محیط اطراف استخرها

یکی از مشکلات گرمایش در استخر‌ها نبود گرمای یکنواخت در محیط استخر و تجمع گرما در زیر سقف می‌باشدکه این امر  باعث تلفات حرارتی زیاد انرژی و خوردگی اجزای سقف میشود. با استفاده از سیستم گرمایش از کف میتوان کلیه مشکلات فوق را برطرف نمود.

۳  سالن‌های مرغداری

در سالنهای مرغداری گرمایش مورد نیاز در سطح حدود ۵۰ سانتی متر از کف می باشد در حالیکه در سیستم گرمایشی متداول (هیتر) زماینکه گرمای کف ۳۲ درجه است دمای زیر سقف حدود ۵۰ درجه می باشد .

همانطور که می دانید هوای گرم سبک تر است و در بالاترین قسمت قرار می گیرد در صورتیکه گرمایش مورد نیاز در سطح پرنده می باشد و با توجه به تبادل حرارتی سقف و تهویه سالن تا ۶۰ درصد اتلاف انرژی بوجود می آید. با استفاده از سیستم  گرمایش از کف می‌توان از اتلاف انرژی جلوگیری کرده و توزیع گرمای یکنواخت و مطبوع ایجاد کرد .

مزایای گرمایش از کف در سالنهای مرغداری :

    افزایش رطوبت نسبی محیط و نرمال بودن بستر (در طی پرورش، هر قطعه مرغ حدود ۱۰ لیتر آب مصر می کند که ۳/۲ آن از طریق فضولات دفع و روی بستر باقی می ماند. با وجود گرمایش از کف عملیات تخمیری انجام نشده و عمل تبخیر انجام می گیرد و محیط سالن مرطوب و عاری از گازهای آلاینده می گردد)

     مصرف سوخت بیش از ۶۰ درصد کاهش می یابد .

      مصرف برق در سیستم گرمایشی تا ۸۰ درصد کاهش می یابد .

      توزیع یکنواخت گرما در تمامی سطح بستر .

      کاهش گازهای آلاینده (آمونیاک – منو اکسید کربن)

    کاهش بیماریهای تنفسی (کوکسید یوز-  CRD)

     عملکرد پرورش و تهویه در سالنها بهتر انجام می گیرد .

     دسترسی بهتر گله به دانخوری و آبخوری

 ۴  گلخانه‌ها

با توجه به نیاز ریشه گیاهان به گرمای مطلوب گرمایش از کف میتواند محیطی ایده‌آل برای رشد گیاهان فراهم نماید.

5  واحدهای صنعتی

گرمایش به روش جابجایی سبب حرکت هوا و ایجاد گرد و غبار می‌شود، این امر در واحدهای صنعتی به کاهش کیفیت محصول و شرایط محیط کار منجر می‌گردد. تامین گرمایش مطبوع و حفظ کیفیت هوا متناسب با استانداردهای مورد نیاز برخی صنایع مانند داروسازی و صنایع غدایی، ضرورت استفاده از سیستم گرمایش از کف را در این واحدها نشان می‌دهد.

6  سیستم ذوب برف

تنها را حل برای معابر یخ بسته و پوشیده از برف سیستم گرمایش از کف میباشد. سیستم ذوب برف میتواند در ورودی ساختمانها، پشت بام ساختمان‌های برف گیر، آشیانه هواپیماها و باند های فرود مورد استفاده قرار گیرد.

7  سالن‌‌های ورزش و زمین چمن

در مناطق معتدل و سردسیر، نگهداری چمن ورزشگاهها در فصلهای پاییز و زمستان کاری سخت و دشوار است. در این فصل‌ها به علت یخزدگی زمین، ریشه چمن سرد می‌شود که این امر منجر به زرد شدن چمن می‌گردد. بیش از دو دهه است که در اروپا برای حفظ چمن در اکثر ورزشگاه‌های بزرگ از سیستم گرمایش از کف در زیر بستر چمن استفاده میشود.

 از دیگر موارد کاربرد سیستم گرمایش از کف میتوان به کتابخانه‌ها،‌مدارس، بیمارستان‌ها، هتل‌ها، مساجد، رستورانها، سالن‌های اجتماعات، پیاده روها، فروشگاه‌‌ها و مراکز تاریخی نام برد.




ارسال توسط نویسنده وبلاگ

گرمایش کفی سوپرپایپ مجموعه‌ای است از لوازم مورد نیاز، دانش فنی، و تجربه

سیستم گرمایش کفی در شکل مدرن و امروزی آن از ظرایف و پیچیدگی‌های بسیار برخوردار است تا عملکرد نهایی سیستم تضمین باشد. از عواملی که بر درستی کار سیستم اثرگذارند :

 

  • اجزاء واقلام تشکیل دهنده‌ی سیستم: گرمایش کفی سوپرپایپ مجموعه‌ی کاملی است از اقلامی مثل لوله، عایق‌ها، ورق متالایز، کلکتور، شیرها، و افزودنی‌های بتن، با توجه به اینکه هریک از این اقلام نقش مهمی در مکانیزم عملکرد این سیستم دارند، به همین دلیل هنگام نصب و اجرای سیستم، در صورت عدم وجود هر یک از آنها، شاهد ضعف عملکرد نهایی آن خواهیم بود.
  • کیفیت مصالح به کار رفته: که به هر حال از اصول و الزامات اولیه‌ی تضمین عملکرد سیستم، و دوام و طول عمر آن است.

سوپرپایپ محصولات خود را تحت لیسانس شرکت آلمانی یوپونور تولید می‌کند.شاخص استانداردهای کیفی لوازم به کار رفته در گرمایش کفی سوپرپایپ را می‌توان با کیفیت لوله‌های تلفیقی  آن مقیاس کرد.

 

 

  • طراحی( خدمات ): در سیستم گرمایش کفی اگرچه گرما از طریق چرخش آب گرم در لوله‌های کف حاصل می‌شود، و سادگی آن را به نمایش می‌گذارد، اما برای دریافت گرمای مطبوع از این سیستم، خواباندن لوله در کف آخرین اقدامی است که انجام می‌شود. در واقع گرمایش کفی سیستمی‌ است دانش محور که مانند سایر سیستم‌های تأسیساتی ساختمان باید ابتدا به دقت طراحی شده، و بسته به نوع کاربری و ویژگی‌های پروژه ساختمانی، محل قرارگیری‌لوله‌ها‌ درکف، فاصله‌ی لوله‌ها، محل کلکتور‌ها، نحوه‌ی عایق‌بندی و همچنین دمای آب ورودی به سیستم محاسبه ‌شود.


مشاوره و طراحی جزیی از سیستم گرمایش کفی سوپرپایپ برای شما و علاقمندان به استفاده از این سیستم و مزایای آن است.

 

- نقشه‌ی گرمایش کفی ساختمان خود را دریافت کنید:  طراحی درست سیستم گرمایش کفی، تضمین کننده‌ی صحت عملکرد آن است. مهندسین متخصص سوپرپایپ در بخش پشتیبانی فنی آماده‌ی ارائه‌ی خدمات مشاوره و طراحی هستند. آنها با دریافت نقشه‌ی معماری ساختمان شما، با توجه به شرایط طرح و با استفاده از نرم‌افزارهای کامپیوتری، محاسبات لازم را انجام داده، نقشه سیستم گرمایش کفی مناسب ساختمان شما را طراحی می‌نمایند. برای استفاده از این خدمات، نقشه‌ی معماری ساختمان خود را از طریق سایت، و یا یکی از دفاتر نمایندگی ارسال نمائید.

 

  • اجرای سیستم: در سوپرپایپ، ما معتقدیم که کار درست را باید درست انجام داد تا نتیجه‌ی مطلوب حاصل شود. هر چقدر که سیستم گرمایش کفی با محاسبات مهندسی، به دقت طراحی شود، ولی درست اجرا نشود، نباید انتظار عملکرد مطمئن داشت.

- مراقبت کنید که اجرای گرمایش کفی ساختمان شما مطابق با نقشه‌ی طراحی شده انجام شود. 

مجریان مجاز سوپرپایپ آموزش‌های لازم را برای اجرای صحیح سیستم گرمایش کفی دیده‌اند. آنها نسبت به نکات فنی و خواندن نقشه‌ها مسلط هستند، و از تجربه‌ی کافی برای نصب سیستم برخوردارند. 
نصب سیستم گرمایش کفی ساختمان خود را به مجریان مجاز سوپرپایپ بسپارید، تا به سرعت و بدون دردسر اجرا شود، و از صحت انجام کار اطمینان بیشتری داشته باشید.

 

نظارت: کارشناسان و مهندسین کارآزموده‌ی سوپرپایپ در بخش پشتیبانی فنی، در دفتر مرکزی و همچنین دفاتر نمایندگی در سراسر کشور آماده‌ی ارائه‌ی مشاوره و نظارت بر نحوه‌ی اجرای پروژه‌ی شما هستند.
شما می‌توانید در طی مراحل اجرای سیستم سوپرپایپ، هر زمان که لازم می‌دانید درخواست خود برای نظارت بر اجرای پروژه توسط کارشناسان سوپرپایپ را از طریق مرکز تماس، یکی از دفاتر نمایندگی و یا همین سایت اعلام فرمائید تا پس از هماهنگی مهندسین ناظر سوپرپایپ به محل شما مراجعه نمایند.

دانش، توانایی‌های فنی و کیفیت محصولات سوپرپایپ علت اصلی اعتماد مشاورین و مهندسین تأسیسات و ساختمان برای تأیید صلاحیت این شرکت برای اجرای بسیاری از پروژه‌های ملی کشور است.




ارسال توسط نویسنده وبلاگ
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 23
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 525
بازدید کل : 428522
تعداد مطالب : 549
تعداد نظرات : 44
تعداد آنلاین : 1